slideshow
Book now
Morena Resort Jan Thiel Beach Curaçao

Entries 2017

Naam: Mariëlle Buskermolen
Land: Nederland
Datum: 02 October 2017
Bericht:
 
Waardering:

We hebben het geweldig gehad hier deze zomer! Dichtbij het strand, geweldig vriendelijk personeel en lekker eten in de 2 restaurants! Top dus.

Naam: familie Vera
Land: Nederland
Datum: 07 September 2017
Bericht:
 
Waardering:

Wat hebben wij een droomvakantie beleefd op Curacao. Mede dankzij Morena resort. Mooi verzorgd appartement, prachtige zwembaden die door onze kinderen ook enorm gewaardeerd werden, heerlijk eten in beide restaurants en vooral enorm behulpzaam en vriendelijk personeel. Wij komen zeker nog eens terug!

Naam: Reini
Land: Nederland
Datum: 18 August 2017
Bericht:
 
Waardering:

Top vakantie gehad met ons gezin. Vriendelijk personeel. Verzorgd appartement waarin we genoten hebben van de sfeer en rust in het prachtige resort. Hopen nog eens terug te komen.

Naam: fam. Green
Land: Nederland
Datum: 17 August 2017
Bericht:
 
Waardering:

Wij hebben ons uitstekend vermaakt op uw resort, prima bungalows, goede bedden, prima restaurant en vooral de zwembadenwas populair bij de kinderen. Bon Bini voor iedereen!

Naam: Marjon, Desiree en Aimee
Land: Nederland
Datum: 26 July 2017
Bericht:
 
Waardering:

Een fantastische vakantie gehad in een hele mooie sfeervolle rustige accommodatie. De appartementen zijn heel mooi ingericht en ruim van opzet. Heel vriendelijk personeel en lekker kunnen eten in het restaurant!

Schrijf in het gastenboek